Velkommen til Spiir community

Har du et spørgsmål, kan du kigge i vores hjælpesektion eller sende en privat besked til support@spiir.dk

Vores idé-forum er pt. lukket for nye ideer da vi er ved at flytte over til et andet system

+787
Færdig
Anonymous 6 år siden i Diverse / Integration med bankerne • opdateret af Spiir Support 1 år siden 0
Det ville være dejligt, hvis spiir kunne synkronisere automatisk/direkte med mine bankkonti, så der ikke bruges så meget tid på at downloade og uploade filer. Det virker gammeldags.

Det ville jo være her, at den økonomiske fordel kom ind. For på denne måde kunne man have færre kontier i banken (og dermed mindre overblik), men i stedet så overblikket på spiir, og derved spare penge ved at have unødigt overtræk på een konto, når man faktisk har penge på en anden (fx budgetkontoen).
Svar
Spiir Support 1 år siden

Vi har nu automatisk synkronisering med alle danske banker, som har en smartphone app, med Danske Bank og Nykredit som eneste undtagelse.En fuld liste over banker finder du her:


http://feedback.spiir.dk/topics/64-automatisk-synkronisering-af-poster-mellem-netbank-og-spiir/


Vi har dog nu en tidlig beta integration med Danske Bank. Hvis du ønsker at hjælpe med at teste Danske Bank eller bare vil høre mere, når vi har en stabil løsning, så stem venligst på denne nye ide:


http://feedback.spiir.dk/topics/580-automatisk-synkronisering-med-danske-bank/


Hvis du har Nykredit så stem på denne ide:


http://feedback.spiir.dk/topics/538-automatisk-synkronisering-med-nykredit/

+692
Planlagt
Emil Rasmussen 6 år siden i Hjemmeside / Features • opdateret af Persson 5 måneder siden 42
Min kone og jeg har en fælles budgetkonto til alle vores faste udgifter. Derfor bliver alle mine faste udgifter skjult bag én post "Faste udgifter".

I første omgang vil jeg gerne kunne importere alle posterne fra den fælles budgetkonto og splitte posterne i 2. (Har forstået at det er på vej...) Så har jeg overblik over min egen økonomi.

I anden omgang vil jeg gerne kunne lave et overblik over familiens økonomi - uden at skulle importere min kones poster (jeg vil egentligt helst ikke "snage" i hendes konto).

Jeg ved ikke om det er to forskellige problemstillinger, men der er i hvert fald lidt arbejde for jer, mht. håndtere folks forskellige type af fællesøkonomi.
+528
Færdig
Martin Hedegaard 6 år siden i Diverse / Integration med bankerne • opdateret af Karl-Emil Bilstrup 1 år siden 16
Svar
Spiir Support 1 år siden

Vi har et noget tid kørt med daglige opdateringer til Nordea.Guide til at finde din pinkode til Nordea: http://feedback.spiir.dk/topics/63-hvordan-finder-jeg-min-pinkode-til-nordea/Vi har også automatisk synkronisering med stort set alle andre danske banker. Læs mere her: http://feedback.spiir.dk/topics/64-automatisk-synkronisering-af-poster-mellem-netbank-og-spiir/


Mvh.


Spiir

+524
Afvist
Martin 6 år siden i Kategorier / Kategori-struktur • opdateret 1 år siden 0
Jeg vil selv have lov til at definere mine kategorier. Og selvfølgelig slette kategorier som jeg ikke bruger.
+424
Planlagt
kasperg 6 år siden i Kategorier / Kategori-struktur • opdateret af kasperpihl.r@gmail.com 2 måneder siden 11
Jeg benytter udlægskategorien en del - fx. når jeg glemmer madkortet derhjemme, lægger ud ift. fælleskøb e.l.

Dertil følger jo også tilbagebetalingposter, som jeg også kategoriserer under udlæg.

Det kunne være smart med et lille regnskab/opsummering/indikator over hvor mange penge man har lagt ud og fået tilbage igen.
+347
Anonym 4 år siden i Hjemmeside / Features • opdateret af Hans Jørgen 4 uger siden 52
VI mangler en funktion til at håndtere kontanter. Vi har fået penge i gave som vi har brugt kontant. Disse kan vi ikke se vi kan lægge ind. Pt. kan vi kun se, at vi kan gøre dette ved at først sætte pengene ind i banken og så hæve dem igen og selv putte dem i den korrekte kategori.
+335
Planlagt
Mark Andreasen 6 år siden i Hjemmeside / Features • opdateret af kasperpihl.r@gmail.com 2 måneder siden 8
Det kunne være lækkert med en mulighed for, at følge sine opsparinger.

Hvis man f.eks. skal spare 5000 kr. op og sætter 200 kr. til side hver måned, så ville det være super hvis man kunne se, hvor langt man er nået.

Men også, hvor meget en opsparing er oppe på, hvis man ikke har sat et bestemt mål.

Lidt ligesom budgettets funktion, hvor man kan se hvor meget man har brugt af månedens budget - bare omvendt.

Tak for en rigtig god tjeneste, flot arbejde!
+323
Planlagt
Anonymous 6 år siden i Hjemmeside / Features • opdateret 1 år siden 0
Spiir er rigtig god til at danne et overblik over ens økonomi. Det at have styr på ens økonomi er en af de væsentlige parametre for at overbevise en bank om at man er en god kunde, hvilket kan være vigtigt i forbindelse med at kunne opnå et lån. Derudover er der tit fejl i de analyser som bankerne udarbejder i forbindelse med udstedelse af lån.

Men man kan ikke vise Spiir i banken. Det vil være en stor fordel hvis spiir kunne udarbejde en række rapporter over ens økonomi i PDF format som man derefter kunne printe ud og tage med i banken eller lign.
+320
Færdig
Morten Jon Andersen 6 år siden i Hjemmeside / Features • opdateret 2 år siden 0
Man bør kunne rette dato på poster. F.eks. går løn ind 31/3 og tæller derfor i marts i stedet for i april måned. Det giver et forkert billeder af månedens balance. Dette gælder især hvis én indtægt tæller f.eks. 31/3 og en anden 1/4.
+318
Planlagt
Daniel Ørsted 5 år siden i Diverse / Budget • opdateret af Jakob1986 4 måneder siden 14
Det kunne være rart hvis f.eks "Bus, tog, færge o.l." kunne defineres som regninger, for med abonnement fra DSB er det jo en fast udgift, og ikke forbrug, det giver en "fejl" i budgettet som det er nu
Eventuelt kunne man få mulighed for at tagge udgifter som værende en regning, selv om den ikke er i en kategori der normalt indeholder regninger.
+301
Planlagt
Anonymous 6 år siden i Hjemmeside / Features • opdateret 1 år siden 0
Ligesom man kender det fra Google Analytics, f.eks. at se 2009 og 2010 sammelignet med grafer.
+270
Afvist
Søren Smed Østergaard 6 år siden i Hjemmeside / Features • opdateret af Gudmundur Hreidarsson (CTO & founder) 6 måneder siden 8
Jeg kunne godt tænke mig at der var en oversigt over min økonomiske situation. Dvs. at jeg kunne importere mine gældsforpligtelser og investeringer som kunne give en oversigt, evt. med en simpel risikovurdering samt råd til hvad man kunne forbedre.

Dvs:
Boliglån (og type)
råd: din risiko er eksponeret fordi du har valgt F1 lån og renten pt. er historisk lav og dit månedlige "overskud" på ind/udbetalinger er lav. Overvej om det kan betale sig at låse renten fast?!

Det samme for
billån (overvej en mindre/billigere bil)
forbrugslån
kreditkort/kontokort balancer (betal af her først)

Investeringer:
aktier
obligationer
opsparing.
+220
Færdig
Anonymous 6 år siden i Diverse / Budget • opdateret 2 år siden 0
Give mulighed for at kunne lave et årsbudget for ens faste udgifter og så kunne holde det op imod ens faktiske forbrug i løbet af året.
+205
Under vurdering
Peter Poulsen 5 år siden i Diverse / Budget • opdateret 1 år siden 0
I det nye budget har jeg svært ved at forstå forbrugsloftet. Det vil give mere mening hvis forbrugsloftet afspejlede summen af de forskellige budgetposter på forbrugssiden istedet for at være helt afkoblet herfra.
+183
Planlagt
Nicolaj 6 år siden i Diverse / Indlæsning • opdateret af Eva 4 måneder siden 17
Vi bruger primært mastercard til vores månedlige husholdningsforbrug hvilket medfører at vores forbrug ikke ser korrekt ud i Spiir. Kunne der laves en nem løsning til copy/paste kontoudtoget fra Betalingsservice direkte fra netbanken. Alle oplysninger fremgår der - men kan ikke eksporteres på samme måde som øvrige kontoudtog. (Nordea Bank)


Kundesupport af UserEcho