+424
Planlagt
kasperg 6 år siden i Kategorier / Kategori-struktur • opdateret af kasperpihl.r@gmail.com 2 måneder siden 11
Jeg benytter udlægskategorien en del - fx. når jeg glemmer madkortet derhjemme, lægger ud ift. fælleskøb e.l.

Dertil følger jo også tilbagebetalingposter, som jeg også kategoriserer under udlæg.

Det kunne være smart med et lille regnskab/opsummering/indikator over hvor mange penge man har lagt ud og fået tilbage igen.

Svar

Svar
Det er en rigtig god ide, og det er også tanken bag kategorien Udlæg, at det skal "gå op".

For nuværende er det ikke en topprioritets opgave, men det kan I jo ændre med jeres stemmer ;-)
+1
Pt. er tanken, at du identificerer de to poster og sætter dem til kategorien 'Udlæg', så friholdes disse fra dine oversigter og tæller heller ikke med i gennemsnit og den slags.
Jeg synes udlæg virker rigtig godt. Det ville være super fedt hvis man så kunne få mulighed for at afstemme de to, for det kan være en større opgave at holde styr på hvad der er refunderet, hvilket projekt det hører til med mere. Personligt "taber" jeg årligt penge på den front.
Jeg har konstant udlæg fra det frivillige arbejde jeg laver, hvilket har gjort at jeg i mange år aldrig har haft overblik over hvad jeg egentlig bruger pengene på og om der er styr på at få pengene ind igen. Udlægskategorien kombineret med tags har virkelig været et hit! Tak for det.
Mit ønske er også at man kan afstemme dem. Jeg har tre forskellige organisationer jeg lægger ud for og det ville gøre det så dejligt overskueligt med sådan en funktion.
Svar
Det er en rigtig god ide, og det er også tanken bag kategorien Udlæg, at det skal "gå op".

For nuværende er det ikke en topprioritets opgave, men det kan I jo ændre med jeres stemmer ;-)
Jeg har en del udlæg i forbindelse med arbejde, som jeg får refunderet over lønsedlen. Det kunne være smart hvis der var en udlægs kategori der blev fratrukket kategorien løn direkte, så man ikke skal sidde og splitte Lønnen op hver måned.
Please make this a top priority!

I use "udlæg" more than anything here at spiir and I would love an easy system to match my 'friendly' payments. Preferably a more sophisticated tool than an overall balance indicator. I would want something that can quickly tell me who owes what. I use tags and the filtering of posts almost exclusively for this purpose right now but I would like to see this made easier and more intuitive. Perhaps, avatars of people and institutions (instead of tags) that I could attach to posts and then find as easily balanced accounts in a quick gallery with green/red/+/- amounts superimposed on the individual avatars.

Alternatively, if I could make a shortcut button that takes me to a snap-shot perspective where my filters are kept the way I'd like to see them, that would also make things easier (if was forced to keep using tags) + this function could hold other customizable views for other users.

An internal account system linking people at spiir would also be cool but I am guessing that is way ahead in the pipeline.

I am sure you already have your own ideas so please keep us updated!
Er der noget nyt om denne her? Personligt så har jeg mange udlæg at holde styr på. Det spiir mangler i mine øjne er helt klart at den også kan håndtere udlæg, og at man få penge retur.
Jeg synes, at det er en super ide. Det vil jeg kraftig anbefale. Jeg er med i to foreninger hvor jeg har en del udlæg. Det er pt lidt svært at håndtere.
Jeg løser udlæg problematik således.

EKS.

Tommy har jeg lagt 280 kr. ud for, som jeg så indlæser i Spiir på udlæg konto.

Når så Tommy indbetaler 280 kr. til mig indlæser jeg den nu som en Konto overførelse og samtidig ændre jeg nu "Tommys" tidligere udlægs konto til ligeledes en Konto overførelse

herved går det i nul og du kan nu følge med hver der skylder dig Udlæg og hver der har tilbagebetalt dig Kontooverførsel

Interessant ide - håber det er noget som Spiir vil arbejde videre med. Mvh Taylor Finans.

Hvis det var mulig at matche begge de forskellige udlæg der hører sammen, så kunne man nemt se hvilke udlæg der ikke er blevet betalt.

Kundesupport af UserEcho