+318
Planlagt
Daniel Ørsted 5 år siden i Diverse / Budget • opdateret af Jakob1986 4 måneder siden 14
Det kunne være rart hvis f.eks "Bus, tog, færge o.l." kunne defineres som regninger, for med abonnement fra DSB er det jo en fast udgift, og ikke forbrug, det giver en "fejl" i budgettet som det er nu
Eventuelt kunne man få mulighed for at tagge udgifter som værende en regning, selv om den ikke er i en kategori der normalt indeholder regninger.

Svar

Svar
Vi har planer om at gøre det muligt at oprette regninger på forbrugskategorier. Som fx Togkort eller Spotify.
Eventuelt ved at man selv kan vælge om denne postering er en fast eller variable udgift.
Svar
Vi har planer om at gøre det muligt at oprette regninger på forbrugskategorier. Som fx Togkort eller Spotify.
Abonnement/kontingent til sportsklubben mv., dvs. kategorien "Sport & fritid", hører for mig også til under faste udgifter/regninger.
eller rejseforskring -> årsrejseforsikring :)
Det bør også være muligt at gå den anden vej, f.eks. er telefon for os en variabel udgift og egner sig derfor bedre til at være placeret under forbrug hvor man kan lave et løbende budget.
Det bør være helt frit at vælge hvilke ting er faste og regninger. Jeg har brugt Spiir i forbindelse med at lave budget som der skulle bruges i banken og hver bank har alle forskellige måder at placere regninger/faste udgifter dvs. hvis man skal have det samme billede som de har så er det nødvendigt at man kan lave den og det kan man kun hvis det bliver mere frit hvor ting ryger henne.
Det er denne fleksibilitet jeg pt savner mest, da budget for regninger er lig med vores budgetkonto, og jeg vil gerne kunne se hvor meget vi skal indsætte på denne konto hver måned. Jeg kan pt ikke sætte fx lottoservice på, som trækkes automatisk fra denne konto, så derfor kan jeg ikke helt få automatiseret hvad jeg skal overføre til budgetkontoen hver måned.
Er der nogen opdatering på denne funktion? Den har været lææææææænge savnet - lige siden I indførte jeres budget-feature.
Vi har planer om at gøre det muligt at oprette regninger på forbrugskategorier. Som fx Togkort eller Spotify.

Husk at gøre det muligt at rette allerede indlæste poster.
og så vil jeg da gerne høre til status. sidste bevægelse her er i september 2014
Har i opgivet at gøre noget ved muligheden for selv at definere hvilke udgifter, der skal høre under "regninger"? Eller er rettelsen på trapperne?
Noget nyt omkring dette? Det 3 år siden den var planlagt
Efterlyser også nyt på denne forespørgsel.
+4

Ikke for at være negativ da jeg er meget glad for spiir. Men er det ikke lidt useriøst at sætte et forslag som dette til planlagt for 4 år siden og ikke komme videre, eller i det mindste ændre status til afvist. Har personligt svært ved at bruge budget 100% uden denne funktion.

Kundesupport af UserEcho