+162
Under vurdering
Jeppe Liisberg 6 år siden i Diverse / Budget • opdateret 1 år siden 0
Hej, jeg ønsker mig at kunne have flere forskellige budgetter. F.eks et budget til mit personlige privatforbrug, et til min fællesøkonomi med kæresten og et til min private virksomhed - alle under samme email, så jeg ikke skal jonglere med flere accounts/emails/logins...
Når du skriver forskellige budgetter... mener du så at du vil have en e-mail og adgangskode til flere Spiir profiler? Altså... så når du logger ind, så kan du vælge om det din egen eller din kærestes profil du vil se?

Vi arbejder på at kunne supportere "delvis fælles økonomi", som kan bruges til et par som har separat økonomi men fælles budget- og madkonto.

Vi har også planlagt muligheden for flere logins til samme Spiir bruger (som man ikke skal kende hinandens adgangskode).

Tror du disse vil løse det du ønsker?
Jeg har behov der ligner Jeppes, og den skitserede løsning er perfekt til mine behov
Jeg synes også dette kunne være meget relevant.

Det kunne måske gøres med nogle "flag". Hvis man har en fælles budget- eller madkonto, kunne denne flages som "Delt". Hvis man så kunne dele konti med et bestemt flag med en eller flere andre brugere, så ville disse konti indgå i alle disse brugeres budgetter - evt. med en fordelingnøgle.

Eksempel:
Flag 1: Mad og budget med kæresten. Nøgle: 50%. Delt med: sukkerdåsen@kæresten.hot
Flag 2: Drengenes sejlbåd. Nøgle 25%. Delt med: styrmanden@søulk.dk; dæksdrengen@søulk.dk; Ikke-Spiir-brugere: 1
Flag 3: MC kælder/værksted. Nøgle 20%. Delt med: væltepeter@asfalteksem.ups; Ikke-Spiir-brugere: 3

Man skulle gerne kunne toggle mellem at ignorere alt med et givent flag, kun se sin egen andel eller se det samlede budget (hvis alle er på Spiir).

Jeg har netop været gennem et byggeprojekt og har savnet at alle transaktioner ifm. dette kunne køres på et separat budget, som man kunne toggle til/fra sit samlede budget. Dette ville også kunne løses på denne måde.

Jeg håber det giver mening samt inspiration til en løsning.
Swaq har fat i den lange ende. Hans forslag rammer plet.
Jeg har også behov for Flere budgtetter under samme konto f.eks når jeg undersøger flere banker regner de forskelligt på hvad faste udgifter er og hvad regninger er. Det kunne være smart at lave nogle flere budgeter for at se hvordan billedet så ser ud.
JA tak helt enig... Den skal da på tegnebrættet. Hvem har ikke separat økonomi i dag og et hobby/virksomheds budget. Får min skyld behøver budgetterne ikke have relation til hinanden.
God Ide.
Et budget til det der er fælles med konen og et til privatforbruget.
Dog må der godt være en relation ml. budgetterne, så kontooverførsler automatisk oprettes og ajour føres.
Min kone og jeg vil gerne have det samlede overblik på en spiirkonto, men vi kan ikke tilknytte hendes konto da min allerede synkroniserer med Lån og Spar bank og man må ikke have flere konti.
Så vi får desværre ikke helt det overblik vi ønsker os.

Kundesupport af UserEcho