I Spiir kan du lave budgetter for dit variable forbrug. Du kan fx lave et budget for dine dagligvareindkøb uden at du behøver gemme kvitteringer og tælle sammen hver måned. Det gør Spiir for dig.
Når du laver et forbrugsbudget, så vælger du kategorien det skal gælde for og sætter et månedligt beløb. Herefter får du et øjebliksbillede af, hvor meget du har brugt i indeværende måned, og hvor meget du har tilbage. Du kan også se om du er gået over eller under de to foregående måneder.Hvis du klikker på Dagligvare-budgettet så får du en oversigt for hele budgetåret og du kan ændre på budgettet for de enkelte måneder.

Hvis du fx ønsker at sætte et lidt højere budget fra maj og resten af året, så klikker du bare på søjlen for maj og skriver det nye beløb ind i feltet under grafen.Du kan også se, hvad du bruger i gennemsnit på denne kategori, og hvad andre bruger. Det er en god måde at fornuftstjekke budgettet på. I dette tilfælde ser det ikke for godt ud. Der bliver brugt alt for mange penge.Læs også:
Hvad er et forbrugsloft
Hvad er et løbende budget

Denne artikel var nyttigt for 4 personer. Er denne artikel nyttig for dig?

Kundesupport af UserEcho