Vi har i Kan jeg splitte en post? beskrevet hvordan man splitter en post.

Hvis man har lavet et split som man ikke ønsker alligevel, så kan man selvfølgelig slette/redigere det split. Dette gøres ved at man markerer en post på “Poster” siden, herefter popper der er en boks op i højre side af skærmen. Nederst i denne boks er der så en knap, hvor der står “Rediger split”, hvis man trykker på denne, så kan man igen se split-popup vinduet.

Er denne artikel nyttig for dig?

Kundesupport af UserEcho