Når du er logget ind på “Mine Spiir” så kan du gå op i den grønne menu, og vælge "Profil" og derefter “Slet bruger”. Du kan gå direkte til denne side ved at klikke her: https://mine.spiir.dk/profil/slet-bruger


I app’en sletter du din bruger under Indstillinger > Profil > Slet bruger og data.


Når du sletter din bruger, så sletter vi alle dine konti, poster, bilag osv. Derfor kræver vi at du skrive din adgangskode, for at være helt sikker på, at det er det du ønsker.

Denne artikel var nyttigt for 3 personer. Er denne artikel nyttig for dig?

Kundesupport af UserEcho